Bunkkerin striimaustyöpaja VOL 2

Haluaisitko SINÄ oppia tuottamaan ammattimaisia striimejä esportsin parissa? Striimityöpaja VOL.2 ilmoittautuminen on auki ÄNN YYY TEE NYT❕

Striimityöpajassa opiskellaan rennossa nuorisotyöhengessä striimauksen perusasiat eli mm. kameratekniikkaa, äänitekniikka, greenscreen-tekniikka, sekä striimausohjelmistojen toimintaa. Ja mikä parasta, työpaja on kaikille nuorille TÄYSIN ILMAINEN❕Työpajan jälkeen kuka tahansa pystyy tuottamaan oman lähetyksen itsenäisesti OBS-ohjelmistolla!

Työpajan ensimmäinen opetuskerta pidetään maanantaina 3.4. klo 15.00-17.00 pelitila Bunkkerilla! Tämän jälkeen työpaja jatkuu 11.4. , 17.4. ja 24.4. samalla kellonajalla. Jos sinulle heräsi asiasta kysymyksiä tai ajatuksia, niin menehän lukemaan asiasta lisää alla olevasta linkistä!

Specsit ja ilmoittautuminen