Bunkkeri striimaustyöpaja ilmoittautuminen auki!

♦️Bunkkerin striimityöpaja ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI♦️

Mikä⁉️
Bunkkeri pelitoiminnan tarjoama striimauksen peruskoulutus, jossa käydään läpi striimaamiseen liittyvät erilaiset tekniset ja käytännöt asiat. Striimaamista harjoitellaan käytännön tasolla, sekä virtuaalisesti. Työpaja on TÄYSIN ILMAINEN, mutta vaatii SITOVAN ILMOITTAUTUMISEN!

Missä⁉️
Striimityöpaja alkaa 13.2.2023 klo 15.00-17.00 pelitila Bunkkerilla. Työpaja kestää 2 tuntia/kerta. Tämän jälkeen striimityöpaja jatkuu seuraavana 3 maanantaina samaan aikaan samassa paikassa.

Mitä hyödyn tästä⁉️
Striimityöpajassa opitaan striimauksen ja sisällöntuotannon perusalkeet, joilla jokainen nuori voi rakentaa omia lähetyksiään ja sisältöjään. Pajassa harjoitellaan perusohjelmien käyttöä, peruskaluston käyttöä (äänikortit, audio-interfacet, green screen) Työpaja on TÄYSIN ILMAINEN, mutta vaatii SITOVAN ILMOITTAUTUMISEN!

ILMOITTAUDU siis mukaan (LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN TÄSSÄ), jos itseäsi kiinnostaa työpajassa harjoiteltava striimaus! Mukaan otetaan vain ensimmäiset 10 henkeä, joten ole nopea JOS haluat mukaan!