Valorant ja Fortnite peliryhmiin haku

Bunkkeri pelitoiminnan e-urheilu -toiminnan kautta voit kokeilla tavoitteellista pelaamista harrastuksena, saada ohjaajan tukea ryhmä pelaamisen taitojen kehittämiseen sekä löytää muita saman henkisiä pelikavereita.

Treeneissä käydään läpi mm. kommunikaatiotaitojen, pelin sisäisten roolien, taitojen ja strategioiden kehittämistä porukalla. Tuemme myös elämänhallintataitojen vahvistamista sekä liikuntaa, joka vahvistaa ja ylläpitää pelaajien peruskuntoa.

​Kuka voi osallistua?

Toiminta on tarkoitettu 13-20 vuotiaille nuorille. Toimintaan ovat lämpimästi tervetulleita aivan kaikki nuoret, riippumatta sukupuolesta tai pelitaustoista.

Ryhmään osallistuminen on ilmaista. Ainoa edellytys on, että pelaajilla on oma, henkilökohtainen pelitili pelaamaansa peliin!

Toivomme sinun sitoutuvan pelaamiseen koko kaudeksi. Kausi kestää 1.11.2022-3.3.2023.

Treenipaikka

Ryhmien päämajana toimii Bunkkeri pelitilalla, osoitteessa Palokunnankatu 16 Hämeenlinna. Lisätietoja paikasta löydät toiminta/pelitila-sivulta.

Treeniaikataulu

Viikon aikana pidetään yhdet yhteiset lähitreenit pelitilalla, sekä 1-2 yhteistä etätreeniä kotona Discordin kautta (joukkueen oma päätös).

Ikärajat

16-vuotiaille tarkoitettujen pelien ikärajoista voidaan joustaa kolme vuotta huoltajan luvalla, eli esimerkiksi jo 13-vuotias pääsee pelaamaan CS:GO-peliä (joka on PEGI 16 peli) jos hänellä on siihen huoltajan lupa sekä oma pelitili. PEGI 12-ikärajan peleistä ei ole mahdollista joustaa, sillä toiminnan sisältö on suunnattu vanhemmille nuorille.

ILMOITTAUDU REKRY SIVUILTA