BGH:n pelit päätökseen ESMLiigassa

Bunker Gaming Hämeenlinnan pelit loppuivat ESMLiigassa play-offien ensimmäiseen vaiheeseen. Vastustajana ollut runkosarjan voittaja Trailblazers osoittautui odotetun vahvaksi. Ottelu meni poikki kahdessa pelissä eräpistein 1-16 ja 2-16.

Ensimmäinen peli oli vahvaa Trailblazersin näytöstä eikä BGH päässyt peliin kiinni missään vaiheessa. Toinen peli oli lukemista huolimatta jo parempi mutta tiukat 1vs.1 tilanteet menivät toistuvasti Trailblazersin nimiin.

BGH:n pelit siis päättyivät ESMLiigan osalta mutta toivottavasti ensi kaudella ollaan paremmassa iskussa. Nyt on aika tehdä analyysit ja johtopäätökset kaudesta ja ei kun uudella innolla ensi kauteen!

Seuraavan kerran BGH on tulessa 16.1.2021, jolloin se osallistuu Hämpton Games 2021 CS:GO pelitapahtumaan.

BGH:n pelien tulokset löydät tästä linkistä